Veckans planer

514e2fab3a9a0da78b4fc97996b41820 Ny vecka och bara 5 veckor kvar till julafton (minus två dagar, hehe). Nu får tiden gärna gå fortare, längtar så mycket till julafton! Har ni börjat köpa era julklappar än? Jag är redan klar med hälften. Både skönt och tråkigt, jag älskar att gå och leta klappar på stan… Mamma och jag har en julklappsdejt inbokad om 1-2 veckor precis som förra året – då avslutade vi kvällen med drinkar på Nobis och middag på Riche. Gillar den traditionen!

Så här ser den kommande veckan ut, häng med!

Måndag

Förhoppningsvis har jag lyckats sova ut och är både pigg och taggad på en ny jobbvecka. Redaktionsjobb hela dagen följt av ett träningspass.

Tisdag

Idag ska vi betala sista delen av vår resa till Malaysia, nu börjar det närma sig! Förhoppningsvis hinner jag med ett supersnabbt träningspass efter jobbet innan jag möter upp Kajsa för att gå på Heja Livet!-middagen på Mr French. ÅH SÅ HÄRLIGT!

Onsdag

Presslunch med Mikis för ett nytt vin. Efter jobbet ska Joakim och jag förbi lägenheten och städa samt hämta upp ännu en låda. Därefter ett cardiopass ihop, tänkte ge stakmaskinen ett försök till.

Torsdag

Älskar torsdagar! Efter jobbet ska jag eventuellt ta en kaffe med en student och bolla idéer med henne om den här branschen och hennes framtida praktik. Därefter väntar ett benpass på gymmet.

Fredag

Jag har hela kvällen för mig själv, mitt mående får avgöra om jag träffar en vän eller om jag går och lägger mig tidigt. Den här veckan ska jag verkligen lyssna på kroppen och framförallt magen.

Lördag

Lördag innebär som ni vet TENNIS! Så himla kul! Beroende på hur trött jag är i kroppen blir det eventuellt ett snabbt gympass efteråt, vi får se. På kvällen ska vi fira Joakims mamma som fyller år.

Söndag

Helt oplanerad och så får det också vara. Jag gillar söndagar; går igenom nästa veckans planer, kanske tar ett lugnt träningspass, rår om mig själv… äter god middag, ser film, bara myser.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.