Veckans planer; smyglansering, köpa julgran, julmingel och fest!

e5912f8aa642594895a4ca57e5cdbc22

Den här veckan tror jag kommer bli superhärlig. Massor av roliga grejer som händer!

Måndag

Vanlig jobbdag med redaktionsmöte osv. Efter jobbet ska vi förbi lägenheten och sedan ett gympass. Bra och lugn start på veckan!

Tisdag

Gympass efter jobbet innan vi ska… Köpa julgran!!!! Så taggad, ni anar inte. :D Sedan förbi lägenheten en snabbis igen. Förmodar att vi pyntar granen samma kväll… Blir pirrig i magen!

Onsdag

Efter jobbet ska jag på ett pressevent för en ny vinbar som öppnar nära Stureplan på juldagen. Efter presseventet kommer Ullis och Angela dit och så går presseventet över till en härlig middag och fest. Kul!

Torsdag

Supertidig frukost med Amanda och Therese innan jag har ett läkarbesök inbokat. Efter jobbet ska mamma och jag leta julklappar och sedan väntar middag på Riche.

Fredag

Jullunch med Yollibox <3 Efter jobbet tänkte jag köra ett supersnabbt träningspass och framåt kvällen ska vi hosta drinkkväll. Peppen!

Lördag

Gärna en promenad eller ett gympass på förmiddagen. Framåt eftermiddagen har Larssons sitt årliga julpyssel, min uppgift är att göra glöggdrinkar. Känns säkert och bra! Senare på kvällen har Kajsa inflyttningsfest, men kan bli så att vi möter upp dem ute.

Söndag

Dags för nästa tradition! Angela och Max har sitt årliga julmingel, ser jättemycket fram emot att träffa alla deras vänner och mingla runt. Angela och Max är proffs på att hosta bjudningar så jag tror att det här kommer att bli veckans höjdpunkt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.