Veckans planer

Veckans peppbild:

0c291b05023773e3a5d7f26659008451
Måndag
Jobb på redaktionen och skrivbordslunch eftersom jag behöver sticka lite tidigare. Vid 16 har jag tid hos min frisör Mimi, äntligen! Behöver jobba någon timme på kvällen med, men tanken är att gå och lägga sig tidigt för att kompensera för förlorad sömn.

Tisdag
Börjar dagen med ett snabbt besök hos läkaren innan kontoret som vanligt. Spånmöte i kategorin livsstil och mode som vanligt på tisdagar. Efter jobbet ska jag möta upp Andreas för en fika innan det blir ett gympass, kanske löpning?

Onsdag
Lill-lördag! Spånmöte i kategorin inredning, mat och hälsa som vanligt på onsdagar. Ska försöka hinna med ett kort men högintensivt lunchpass på gymmet eftersom vi ska förbi lägenheten på kvällen innan jag och Sofia ska på aktieträff. Nu händer det!

Torsdag
Nästan helg : ) Vanligt jobb på redaktionen. Vi ska förbi lägenheten och på kvällen har Adidas event som jag tar med mig Joakim på.

Fredag
Inget speciellt under arbetsdagen, ska försöka klämma in ett kort lunchpass på gymmet. Till kvällen väntar en aw med Sofia och Kajsa. Blir en lugn fredag!

Lördag
Tennislektionen är inställd så morgonen bjuder på gym och till eftermiddagen ska Kajsa och jag hänga med Miriam bakom C Mores-hockeysändningar. Jag vet inte riktigt hur lång tid detta tar men jag förmodar att det innehåller vin, haha.

Söndag
Andra advent! Jag har privatlektion med min tennistränare och sen vill jag bara ha adventsmys hela kvällen.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.