Veckans koll: Gossip Girl blir film, cloud eggs är nya trenden, häftiga hotell och champagne i sexpack

Varje onsdag summerar jag några av mina favoritartiklar från våra sajter på Aller Media, enjoy!

Trodde du att en avokadosmörgås fortfarande ger mängder av likes? Tänk om. Ägg i moln – så kallade cloud eggs – är den nya frukosttrenden på Instagram. Vill du veta hur du gör dina egna? Läs då min artikel på ELLE.se!

GOSSIP GIRL BLIR FILM! Eller, troligtvis. Hehe. Jag är sååå taggad på detta och hoppas verkligen att det blir av. GG är en av få serier jag har sett alla säsonger av (och dessutom flera gånger). Hoppas, hoppas! Läs mer på ELLE.se!

Nu börjar snart folk gå på semester (hurra!) och vad lämpar sig bättre än en guide till annorlunda hotell du kan bo på runt om i Sverige? Läs min kollega Anaïs artikel på Café.se.

Moët lanseras i småflaskor och i 6-pack! Alltså, WHAT?! Drömmen! Moët är inte min favoritchampagne men det gör ingenting, ändå så rolig nyhet ju. Tänk att ta med ett sexpack champagne till picknicken! Varje flaska har dessutom en liten tratt som följer med för att göra drickupplevelsen lite lyxigare. Läs min kollega Markus artikel på ämnet på ELLEmatovin.se!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *