Veckan som gått #1 👒

⭐️ Veckans bild:

I måndags var vi fortfarande i Palma och sviterna från nyårsnatten började lägga sig hos de flesta. Hela gänget åkte ut till Louises pappa och hans frus hus där de bjöd på en rejäl nyårsbrunch. Det var magiskt, i dess rätta mening. En utsikt över bergen, solens varma strålar, färska apelsiner från trädgården och ett lugn hos samtliga. Det var oerhört rogivande att alla kunde göra det man ville; någon låg i en solbädd och halvsov, någon annan läste en bok, en tredje flög med sin drönare. Alla samlade energi på just sitt sätt. Bilden nedan togs när vi åt brunch och nej, vi satt inte och scrollade sociala medier utan de med telefoner i handen letade upp roliga ordvitsar som vi sedan satt och skrattade åt. En så himla bra start på året.

⭐️ Veckans läsning:

Jag har börjat läsa “Omgiven av idioter”. Är inte helt såld ännu faktiskt, men jag ska läsa ut den oavsett. Kanske för att jag älskar titeln, man kan ju inte INTE läsa den då. #copywriter ♥

⭐️ Veckans tweet:
Helt enig.

⭐️ Veckans roligaste aktivitet:

Att planera en resa med Amanda och Therese. Ingenting är klart än, men förhoppningsvis bokar vi under veckan som kommer!

⭐️ Veckans träning:

Ingen, dessvärre. Räknas det som en situp när jag sätter mig upp i soffan?

⭐️ Veckans mat:

Middagen på nyårsdagen! Den dyker upp i ett eget inlägg, men jävlar i min låda vad rolig kväll vi hade. Så god mat.

⭐️ Veckans köp:

Ett par löparskor. Jag var på Löplabbet och gjorde en analys för mitt löparsteg och fick ett par skor som matchade perfekt. Är så sugen på att komma igång med löpningen nu!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.