Vecka 51; födelsedagsvecka & julfirande

6c6db3adb97304cd5ffa7e93c63da896

Vi går in i julaftons- och födelsedagsvecka och jag är orimligt taggad! Äntligen!

Så här ser min vecka ut:

Måndag

Redaktionsmöte och vanligt jobb. På kvällen ska jag möta upp en bekant en snabbis innan jag träffar Joakim för att träna ihop.

Tisdag

Jag ska förbi naprapaten innan jobbet för att gå igenom mitt rehabprogram. Sjukt peppad inför detta, vill sätta igång direkt! På lunchen träffar jag Sanna och lilla Ilse<3 Efter jobbet åker vi till Täby för att dels träna (jag ska kombinera rehab och gym) och därefter köpa all mat som behövs till lördag. Mamma fyller år också, så hon ska bli grattad.

Onsdag

På lunchen ska jag förbi Hötorget och lämna blod, har dragit mig de sista veckorna och vet hur viktigt det är. Ger ni blod förresten? Efter jobbet ska jag träna om jag hinner och någon timme senare ska jag göra fransförlängning på söder hos en ny tjej.

Torsdag

Det börjar närma sig..! Innan jobbet ska jag ha julfrukost med Amanda och Therese, så mysigt! Sen ska jag försöka hinna med ett snabbt lunchpass på gymmet vilket också blir veckans sista träningspass. Arbetsdagen avslutas med att fira av Maggan som jobbar sin sista dag på vår redaktion. : ( Därefter förbi NK för att köpa deras underbara gorgonzolablandning och senare på kvällen har jag bjudit ut min kära pojkvän på dejt : )

Fredag

Typ den bästa dagen på hela året : ) Jobbar ni den 23? Jag jobbar, men ska försöka gå vid tre. Ska jobba in timmarna under veckan och kvällarna. Efter jobbet ska vi förbi min lägenhet en snabbis och sedan iväg till Lidingö för att lämna alla julklappar till barnen hos Robert. Lär bli magiskt att se deras glädje… : ) Sedan hem till mamma där vi kör uppesittarkväll och julfirande. Vi ska också förbi pappa en snabbis för att jag vill introducera Joakim för farfar som är nere hos oss över jul : )

Lördag

FÖDELSEDAG & JULAFTON! Joakim fyller 33 år vilket ska firas under morgonen och förmiddagen. Strax innan lunch kommer hans familj hit och någon timme senare hämtar Jesper upp mig. Vi äter en liten lunch hos mamma innan vi sticker till pappa och firar jul där.

Söndag

Sover över hos pappa så vaknar där. Får se om jag är taggad på att gå ut på kvällen men troligtvis blir det en lugn familjekväll. Kanske blir det så att jag under våren kommer att jobba med båda bolagen som mina familjer har, det vore rätt intressant att diskutera under mellandagarna.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.