Vecka 50

God morgon, vecka 50!

Mindre än två veckor kvar till julafton. Och Jockes födelsedag! Kanske framförallt det. Känns lite orättvist att han fyller år på julafton. Jag är ju en födelsedagstorsk och så länge vi firar julafton den 24 december kommer Jockes födelsedag bara vara en halvdag. Ärligt talat tror jag att jag tänker mer på det här än Jocke, han är ju van vid att fira sin födelsedag samma dag som julafton är medan jag skulle vilja åka iväg något år och strunta i julen det året bara för att han ska få en helt egen dag någon gång.

Jahaja. Nu är det den mörkaste tiden på året. Fram till den 21 december, då Vintersolståndet sker, blir det bara mörkare och mörkare. Guuu så dystert. Jag känner mig mer påverkad än vanligt av mörkret i år. Tror på fullaste allvar att det har att göra med att jag inte äter några D-vitaminer för första gången på flera år… Tur att jag har roliga planer för veckan som kommer.

Måndag: Lunchträning. Skööönt. På kvällen ska jag göra tassarna fina inför julen. Jag är en sån där som biter och river på mina nagelband och händerna blir så jäkla fula. Men när jag gör mina naglar är det lättare att låta bli.

Tisdag: Börjar dagen i frisörstolen redan klockan 7. (Ska bli BLOND igen. Längtar. Har känt mig ful i håret i flera veckor nu.) Jobbar således från salongen på förmiddagen och efter jobbet har jag en ledig kväll. Sist jag hade det somnade jag i soffan, så jag ska nog inte skriva upp något här än. ;)

Onsdag: Lucia! Skulle vilja lussa på något sätt. Men ska träffa min naprapat vid 8 på morgonen innan jag åker till jobbet. Och efter jobbet väntar ett Swiss Clinic-event med Joanna och Louise samt ett gäng härliga tjejer. Pepp!

Torsdag: Julfest på SATS! Vi börjar, som sig bör om man jobbar på en stor gymkedja, med ett träningspass på eftermiddagen. Sedan väntar middag och festligheter hela kvällen.

Fredag: Noll planer än så länge <3

Lördag: Göra fransarna hos en ny tjej. Kostar skjortan, men hon ska tydligen vara svinbra. Håll tummarna! Därefter väntar Det Årliga Julpysslet hemma hos familjen Larsson. Jag ska ansvara för drinkarna!

Söndag: Tredje advent. Kanske en liten glöggbjudning?

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.