By Thowe

Vecka 50.

Hej hej!

Nu är det alltså tre veckor kvar på året 2018. Ganska skönt eller? Har de senaste åren varit med om så många förändringar och tänkt att nästa år kommer bli lugnare. But no. Men ganska kul ändå, då växer man inte fast. Ska bli kul att göra min årsresumé och skriva nästa års önskningar, men det är för tidigt för det än. Ska vi kika på veckan som kommer istället? Let’s!

Måndag

Idag är det en ganska mötestung dag på jobbet. Går lite tidigare för att hinna med ett spinningpass strax innan halv sex. Ikväll ska vi beställa hem foton till vårt ”rutnät” i sovrummet och jag ska sätta mig och planera vad jag ska säga på föreläsningen på onsdag.

Tisdag

Typ ”Kick off” för oss som jobbar i agila team på Tele2. Vi ställer ut vad vi har åstadkommit, ”brandar” våra platser och snackar om Scrum hela eftermiddagen. På kvällen ska Jocke, jag och Göran spinna.

Onsdag

Jobbar typ halvdag. Vid 15 ska jag träffa Loui och 16 30 kör vi inspirationsföreläsning för eleverna på MI. KUL!

Torsdag

Vanlig jobbdag, med undantag för spinninglunch med kollegor. På kvällen är det dags för det årliga julbordet med mammas familj, även detta år huserar vi på Villa Aske. Längtar!

Fredag

En HEL dag utan möten, händer det?! Ser fram emot att bara kötta jobb. På kvällen har Catha bjudit in till glöggmingel, förhoppningsvis hinner jag komma förbi ett tag.

Lördag

Den årliga julshoppingen med mamma, i år hakar även Jesper. Skulle vilja ha en mysig middag på kvällen, så får se om det blir av.

Söndag

Tredje advent! Vi ska ses hos min styvsyster Eugenia och baka julfika hela familjen. Riktigt mysigt ju.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *