Vecka 33 🌻

Hej hej hallå! Ny vecka. Första arbetsveckan efter semestern avklarad – heja mig! Låt oss kika på vad som händer under kommande vecka.

Bildkälla

Måndag: Jobb som vanligt. Kom hem, läste nya numret av ELLE och slumrade till i soffan. Någon timme senare träffade jag Angela och gick en lång kvällspromenad och pratade av mig. Hehe. Hon fick inte mycket sagt. Bad om ursäkt senare men hon sa att det var ju därför vi sågs, för att jag skulle få snacka. <3

Tisdag: Efter jobbet ska jag och Sofia köra tisdagsträning, är väldigt pepp på detta och vaknade med glädje imorse. Vi har bestämt oss för att träna ihop varje tisdag efter jobbet, så kul ju.

Onsdag: Jobb! (Nähä, tänker ni.) Efter jobbet ska jag hem till Amanda i Hornstull och fira hennes födelsedag i efterskott ihop med några härliga brudar.

Torsdag: Spännande dag. Efter jobbet ska jag faktiskt hem till min lägenhet på Gärdet, men mer om det en annan gång. :) Efter det åker jag och Jocke till Täby för att hämta ut  våra nummerlappar till Midnattsloppet och tränar på gymmet i gallerian.

Fredag: Får se om jag kör en liten joggingrunda eller bara vilar efter jobbet på fredag, eftersom…

Lördag: Ikväll ska jag springa Midnattsloppet. Både peppad och lite rädd, haha. Har ju inte hunnit upp i en mil på egen hand än, men jag hoppas det går bra och att jag inte får för mig att spurta så att kroppen pajar.

Söndag: Vila och hemmagjord pizza, bestämde jag mig för precis. Mysigt.

Vad ska ni göra? Någon som ska springa loppet?

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.