Vecka 18

Kortvecka, härligt! Men som jag såg att någon hade gjort en meme om på Twitter: kortvecka yay – hinna med lika mycket som under en ordinarie vecka – nay. Hehe.

Hur som! Så här ser min vecka ut:

Måndag: styrketräning och inspirationsdag med Sofia. Förberedde inlägg, jobbade lite, skurade balkonggolvet och balkongmöblerna, gjorde matlådor och städade. En sån dag, helt enkelt. Skönt ändå.

Tisdag:
näst sista tennisträningen. Buuu. Lunch med Amanda i Humleparken och aw med Beata efter jobbet.

Onsdag: morgonträning innan jobbet. Lunchdejt med Johanna. På kvällen har Sonos x Spotify ett event som jag har osat till. Kanske hänger brorsan på.

Torsdag: Dyrberg Kern har utförsäljning på morgonen, tänkte kika lite på örhängen tänkte jag… Lunchträning. På kvällen möter jag upp Millis och sedan träffar vi Kajsa och gänget för att fira Kajsa som fyller 30 år!

Fredag: Frukostdejt med Victoria. Några timmar senare ska jag med Angela på presslunch på Miss Clara som Risenta håller i. Efter jobbet ska jag spinna och sedan har jag inga planer. Känner jag mig själv rätt kommer jag vara helt slut och vill bara ligga bredvid Jocke i soffan hela kvällen, hehe. Hockey-VM startar ju, så lär bli hockey i bakgrunden.

Lördag/söndag: Inga direkta planer mer än att vi ska shoppa till balkongen, så kul! Äntligen är det balkongväder.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.