Vecka 17.

Hej på er!

Känner ni också att det är helt okej att det är måndag med tanke på vilket underbart försommarväder det bjöds på i helgen? Jag tycker. Nästan i alla fall. Men idag är april tillbaka och de tunga regnmolnen klär himlen i sin gråa färg. Jag klär mig däremot i nya, helvita skor som jag köpte av Joanna igår på loppisen och sminkar bara ögonbrynen på morgonen. Hade nämligen en vagel stor som en golfboll på högra ögat när jag vaknade i lördags, så den måste få läka innan jag gör något med ögat. Riktigt kaosigt är det i alla fall, men har sagt till folk att jag har “stött på motstånd på stan” när någon har undrat, hehe. Låter lite häftigare än att erkänna att man har fått en infektion. Eller nåt.

Var uppe innan sex imorse och tränade. Varenda cell i kroppen stretade emot men jag sa till mig själv att även viljan är en muskel man behöver träna upp. Den mentala styrkan att göra något som ger fördelar på längre sikt, trots att man för stunden vill göra något helt annat – den är ju faktiskt rätt bra att ha. Kändes, såklart, superbra efteråt. Och det bästa är att jag har hela kvällen fri till annat.

Vi hörs sen med min helg i bilder!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.