Vecka 1 💊

2018. Januari. Så tråkigt. Vem gillar ens januari.

Personligen hade jag gärna hoppat över både januari och februari. Egentligen mars med. Och november. Oktober är inte heller särskilt rolig. Onödiga månader enligt mig.

Tacka vet jag de första solstrålarna i april, när luften fortfarande är kall men man går med jeansjacka och en alldeles för tunn blus under ändå. Eller de solkyssta kinderna när man har tappat bort tiden på en uteservering i maj och glömt bort att solen tar redan nu. Och morgnarna i juni, när det går att förutspå att det blir en varm dag. Eller svetten som lackar när det är vindstilla i juli och den kalla sjön hägrar mer än något annat.

Som ni kanske förstår har jag fått solfeber efter vår lilla weekend i Spanien. Och blivit förkyld. Jockes influensa (ja, han fick influensa i mellandagarna, det kommer i ett senare inlägg) smittade av sig och sista dagen i Palma var det huggsexa på Bafucintabletter och spansk alvedon. I natt vaknade jag med taggtråd i halsen och imorse adderade min kära kropp en gedigen mensvärk på det hela.

Januari alltså. Hoppas du går över fort.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.