Vårsolen som tränger igenom persiennerna är min favoritgrej just nu

God morgon,

Jag njuter för fullt av min ledighet just nu! Igår sov jag ut, var på gymmet och fixade här hemma. Senare på eftermiddagen åkte jag och Jocke till Täby där jag träffade vår bankkvinna på Handelsbanken och satte upp ett konto hos dem. När Nordea valde att flytta från Stockholm till Helsingfors ville jag inte längre vara deras kund. Känner noll förtroende för dem, vilket är synd eftersom jag har haft Nordea sedan jag var tonåring. Jag vet att deras Finlandsflytt inte påverkar mig som privatkund, men av principskäl har jag velat byta bank längre och det här var droppen som fick bägaren att rinna över. Har bara inte fått tummen ur eller träffat någon bankperson som ingett förtroende – tills nu, då. Hur som helst, skönt att få det ur världen.

• • •

Idag skiner solen, det är klarblå himmel (säkert svinkallt när man går ut). Jag ska bege mig mot gymmet strax, sedan köpa påskägg och gå förbi Systembolaget. I eftermiddag har jag en tid hos min kiropraktor och sedan har Jocke och jag bestämt oss för att fira in påskledigheten tillsammans på något mysigt ställe. Jag tjuvstartade redan i tisdags med en vårig Aperol Spritz här hemma… Igår var jag så himla PMS:ig, alltså riktigt förbannad på allt och alla, så känns skönt att jag är mer mig själv idag, haha. Jag skrattar åt det nu, men ärligt talat är det hemskt. När jag blir sådär så avskyr jag allt i mitt liv och tycker inte att någonting duger, att jag är världens sämsta människa och att alla beslut jag har fattat i livet är fel. Har lärt mig nu att det är just PMS och inte “på riktigt”, vilket är en klen tröst ändå. Men vore såklart skönt att inte känna så alls. Nu ska jag träna, puss och hej!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.