Vårig herrinspiration från Brothers

INSPIRATION BROTHERS

Även om det tar ett tag för våren att hitta hit kan jag inte låta bli att dregla över inspirationsbilder på Pinterest och gå igenom utbudet av vårkläder i butikerna. Brothers är en stor favorit hos mig, det har de flesta av er säkert koll på, och de levererar alltid stilsäkra och snygga plagg. Gillar man den klassiska looken, som jag ju gör, hittar man utan tvekan något när man är där.

Jag roade mig i helgen med att sätta ihop ett inspirationskollage och även ta fram liknande produkter. Enjoy! :)

LOOK 1
Rosa skjorta här

Ljusblå skjorta här

Flätat bälte här

LOOK 2
Mörkblå chinos här

Flätat bälte här

Svart datorväska här

LOOK 3
Mörka chinos här

Mörkbrunt bälte här

Blå skjorta här

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.