Varför den här dagen har varit så nice:

Den här dagen tog en skön vändning efter att jag imorse på fullaste allvar trodde att jag skulle somna ståendes. Och tack för det! <3

» På något vänster lyckades jag springa (!) 5 kilometer på löpbandet vilket jag inte har gjort på flera månader. Både rygg och knä har gjort ont men imorse gick det. Var obeskrivligt stolt över att jag gick upp 05:30 och sprang 5 kilometer trots sömnbrist. Heja mig!

lopband hemma

Lyxen i att mina föräldrar har ett löpband när det regnar utomhus!

» Från och med idag delar jag & en till kollega 50/50 på tjänsten som digital redaktör för Residence Magazine vid sidan av våra roller som digitala innehållsproducenter tills nya redaktören är klar. Väldigt utvecklande och såklart otroligt kul eftersom det är mer likt min utbildning.

» Efter jobbet sken solen igen och jag gick längs Strandvägen förbi Svenskt Tenn och shoppade lite. Jag är ju duktig på att prioritera det viktigaste till lägenheten… Varken säng, soffa eller matbord är inhandlat. Däremot sängkläder, bestick och nu denna påse… Ja ja. Det kommer!

svenskt tenn ljusstake

SÅ sugen på den här ljusstaken, men den följde inte med hem idag.

» Ägnade en timme åt att prata i telefon med min bästa Kajsa och delade goda nyheter åt båda håll. <3 När jag pratade med henne kom en kille fram till mig och medan Kajsa fortfarande var kvar i telefonen sa han:

“Jag var tvungen att hälsa och säga att du är så söt, jag skulle aldrig förlåta mig själv annars”

…varpå jag blir (såklart) helt ställd. Och hör hur Kajsa tjuter i headsetet, hahaha. Så vi har en konversation där jag är supergenerad och såklart ärad över hur han pratar med mig – medan jag hör hur Kajsa fortsätter skrika i lurarna. Haha, det var lite speciellt. Och helt rätt sätt att approacha någon, att vara en douche är SÅ 2015 :-))

hatt thowe maj

» Har ingenting planerat ikväll. Första gången på så länge. Vad gör man? Njuter? <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *