Värdegrundsworkshop och packa flyttkartonger

jesper & thoweBild: avkomma nr 2 & jag på väg till tåget imorse (vi båda bor hos mamma & Per just nu).

 

Ikväll har jag lovat mig själv att lägga mig tidigt. Är så trött att det är löjligt. Hela torsdagen har vi haft värdegrundsworkshop med jobbet; hjärnan är mos och intrycken är många. Ändå inte riktigt på samma nivå som workshopen vi gjorde i Kalifornien/USA för 1,5 år sedan (länk till den kategorin här!) – jisses, vilket tempo och vilka intryck den resan gav.

Nåväl. Plötsligt börjar flytten till nya lägenheten närma sig på riktigt och det är dags att börja packa om flyttkartongerna. Jag kommer nämligen inte ta med mig allt från den gamla till den nya. Dels finns det inte plats, dels vill jag inte ha allt heller. Så ikväll ska jag fixa åtminstone en flyttkartong, ta en lång dusch och sen SOVA. Herregud så skönt.

 

Share:

3 Kommentarer

 1. Cilla
  05/20/2016 / 16:59

  Älskar din blogg! Blir alltid pepp på livet och tycker om när du skriver tips om kläder, restauranger osv. En äkta feel good-blogg. :) En sak som jag undrar är bara om du och din sambo ska separera? Hade ett blogguppehåll när jag hade mycket med tentor osv och när jag började läsa igen såg jag att du köpt ny lägenhet fast själv? Kram!

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   05/22/2016 / 19:08

   Hej Cilla! Så snällt av dig, tack för din fina komplimang <3 Ja, det stämmer. Vi separerade för ett par månader sedan och nu är det dags att lämna över lägenheten till han som har köpt den av oss. Jag har köpt en egen lägenhet som jag flyttar in i om 1,5 vecka :) Kram på dig!

 2. Alex
  05/22/2016 / 21:55

  Förstår verkligen om det är en privat fråga och du behöver absolut inte svara – men varför separerade ni? Förövrigt, älskar bloggen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.