Vårbegär, en Rom-outfit och vad jag ser fram emot den närmaste tiden

ÅH, vad min kropp skriker efter vår nu. Jag vet inte om resan till Malaysia och därefter Italien var fördelaktiga ur den synpunkten eller om de bara fick min kropp att längta ännu mer. Förstår ni vad jag menar? Typ ta hela smällen eller ingenting alls, men inget mittemellan. Igår när jag gick från kontoret för att närvara på en presslunch började det regna från ingenstans. Tio minuter senare sken solen likt en vårdag i maj. Och på väg tillbaka till kontoret blåste det rejält. Spännande, kallas slutspelsväder va? Snart, bara 1,5 månad kvar, sen kan vi sitta på uteserveringar och njuta…

Eftersom våren är på ingång tänkte jag dela med mig av andra saker jag ser fram emot just nu – för visst är det så, att det är lättare att samla energi och vara positivt inställd när man har härliga saker framför sig, hur stora eller små de än må vara:

◊ Boka en sommarresa! 10-11 dagar i Spanien innebär att vi är garanterade sol och värme. Underbart!

◊ Ha två spännande möten som har med vår framtid att göra.

◊ Tre av mina fem närmaste vänner fyller år de närmaste veckorna. <3

◊ Jag vet inte än, men min förhoppning är att jag ska kunna löpträna relativt snart. Det lär vara rejält jobbigt att börja springa igen, men åh vad jag ser fram emot det. Min plan är att sakta jobba upp min löpteknik och löpkondition så att jag kan springa Kungsholmen runt utan problem.

◊ På fredag åker jag, Carmen och Eugenia till farfar för att stanna där under helgen och umgås. Han har mått lite sämre den sista tiden så det känns bra att vi kan åka upp och tillbringa tid med honom.

◊ Sofia har bjudit in ett stort tjejgäng till middag på Kasai om ett par veckor, jag känner inte alla så ser fram emot en dansant kväll med nya bekantskaper!

Vad ser ni fram emot?

Share:

2 Kommentarer

 1. Amanda
  03/23/2017 / 16:51

  Ser också fram emot SPANIEN wooooh <3

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   03/24/2017 / 15:03

   Aperol, löpning, strand- och poolhäng, god mat, yatzy!! Kan inte bli bättre ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.