Våra kroppar förtjänar att få röra på sig lite grann varje dag

Hej vänner! Hoppas ni mår bra. Jag ligger i hotellsängen och kollar Youtubevideos på hur man gör gelenaglar hemma, har tröttnat på att betala en femhundring för ett par naglar som håller i typ två veckor.

Är rätt trött idag då jag sov oroligt i natt. Dels så var det någon som försökte komma in i mitt rum (hen tog säkert bara fel dörr, men den tanken lugnade mig knappast då) och när jag väl vågade somna om drömde jag en mardröm. Blir en tidig kväll ikväll.

Hur som helst så har dagen varit en rejäl pärs. Jävlar vad vi köttar på för att det här projektet ska ros i hamn. Var helt slut och hade huvudvärk när jag kom till hotellet och ville helst bara ligga kvar i sängen. Men jag hade knappt rört på mig under hela dagen och är det något jag tycker man kan ge sin kropp så är det åtminstone lite rörelse. Det behöver inte vara en timmes hårdträning eller personligt rekord på bänkpressen – det räcker med en promenad många gånger. Men lite rörelse i alla fall, det förtjänar våra kroppar.

Så jag bytte om, stoppade ner träningsskorna i en H&M-påse och gick till SATS som ligger några hundra meter bort. Blev 20 minuter på löpbandet (OBS: snabb gång, ingen löpning!) och sedan några maskiner för armar och framsida lår. Körde enkla vikter och bara maskiner som inte kunde göra ont i ryggen, till exempel bröstpress. Avslutade med 25 minuter på cykeln och lite stretch. Jag trodde att jag skulle känna mig lite stressad över att jag är så svag just nu men vet ni – det gör jag inte alls. Är bara så glad över att jag inte har ont hela tiden och känner mig väldigt lugn i att låta det få ta sin tid.

På vägen hem från gymmet ringde jag mormor som jag har tänkt på varje dag hur länge som helst nu. Jag, Jeppe och Jocke har nämligen tänkt åka till Karlstad i vår och nu hittade vi äntligen ett datum som passade alla tre. Som tur var passade den helgen även för mormor, så i mitten av april ses vi! Hoppas det är vår i luften då. Wiiiii! Ska bli så kul!

Share:

2 Kommentarer

 1. Mormor
  03/08/2018 / 07:56

  Ja, det ska blir roligt. – På tal om “någon på hotellrumsdörren”: Efter Daniels bröllop på väg till mitt hotellrum tog jag fel och försökte (i mitt lullliga tillstånd) många gånger att öppna min rumsdörr. Till slut gick jag ner och frågade receptionen: Vilket rumsnr har jag? Det var ett helt annat nummer. Glömmer aldrig.

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   03/12/2018 / 14:59

   Hehe, ja det var säkert något liknande för min s.k. gäst :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.