Vänskapslunch i Saluhallen, ny frisör och rosévin i stolen

saluhallenSå härlig dag igår! Träffade Therese utanför Saluhallen för att äta lunch och vi hann med både det ena och det andra. Är fortfarande lite låg av någon anledning men kände mig så glad och full av energi efter att ha träffat henne<3

Förutom en produktiv dag på jobbet hann jag även springa förbi min vaxtjej och därefter en ny frisör. Jag älskar ju Mimi och anser fortfarande att hon är Stockholms bästa – men jag behövde fixa utväxten inför min födelsedag och det hade hon inte tid med. Då sökte jag på Yelp och hittade en frisör som jag vågade chansa på…
frisor 1Och rosévin medan blekningen verkar gillar man ju! Dessutom hade de en massagestol när man fick håret tvättat och stolen flyttade upp benen så jag i princip låg ner och fick håret gjort. Himla underbart.frisor 2Så konstig grej, men när vi var klara var det så mörkt att jag inte är helt hundra på hur resultatet blev. Och min lampa i badrummet är för svag så jag har inte inspekterat håret än… Haha. Får se imorgon helt enkelt. TVÅ DAGAR KVAR!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.