Valborgsvin på Mälarpaviljongens nya brygga

Igår hade Louise och jag en dejt inbokad sedan länge men vad den skulle bestå av hade vi inte bestämt. Vi planerade först en fika men alltså. Det är ju ändå Valborg, solen skiner osv… Så det blev uteservering! Första anhalt var Orangeriet men där hade de inte möblerat uteserveringen än. Så också att de har byggt till en ovanvåning! Hur fett?! Kommer bli mitt vattenhål i sommar, var så säker. (Jobbar på att hitta smultronställen här på Kungsholmen, har du någon favorit i vilken kategori som helst får du gärna kommentera.) Hur som helst, det blev Mälarpaviljongen istället och även dem hade byggt ut. Superb! Det är alltid tokfullt där på sommaren så det behövdes verkligen.

Vädret var verkligen varierande. Ena stunden låg solen på och det var  skönt medan den andra stunden gick i moln och det blåste upp rejält. Men ändå SÅ härligt. Herregud, nu händer det. Våren. Försommaren. Sommar. SOM JAG LÄNGTAT! Vi fotade ju, såklart, en hel del och vi skrattade så vi tjöt. Men visst är det härligt, mer skratt åt folket!

Ni som har läst bloggen ett tag vet att Louise gick på MI kullen under mig och att vi lärde känna varandra när hon mailade mig efter att ha hittat utbildningen via min blogg. Sedan dess har jag varit lite som en mentor (hennes ord, inte mina! haha) för henne. Vi har båda ett gemensamt, enormt intresse för sociala medier och digital kommunikation så vi har alltid massor att prata om när vi ses. Dessutom är hon ett proffs på att planera och hitta smultronställen, resor är hennes OS-gren. Behöver ni tips ska ni fråga henne!

En grym start på Valborgsmässoafton! Jocke hämtade upp mig några timmar senare, då åkte vi förbi Jeppe och sedan åkte hela gänget hem till mamma och Per för att äta middag. Men mer om det senare :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.