Våga träffa nya vänner!

emilkepsKom precis hem från stan där jag faktiskt var på kompisdejt! Hur kul? Jag träffade Emma som jag hörde av mig till efter att ha läst Josefins blogg ang nya vänner. Inte för att det är något fel på mina nuvarande men det är alltid kul att hänga med härligt folk! ♡

Det kan ju vara svårt att träffa nya vänner i vuxen ålder så att kompisdejta tycker jag är ett suveränt sätt att göra det på. Har faktiskt gjort det ett par gånger förut och tycker att fler borde testa. Har flera gånger tagit kontakt med tjejer på sociala medier som verkar fett härliga och sedan tagit en kaffe eller en aw ihop. En av mina bästa vänner, Kajsa, lärde jag ju känna via Twitter!

Måste ju vara den finaste komplimangen, att någon tycker man verkar härlig och vill vara ens kompis. Eller hur? :)

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *