Våffeldagen med Barebells

Hej vänner!

I söndags var jag bjuden på Barebells lanseringsevent för deras nya proteinbar med smak av vit choklad och mandel. Ehhh. Ok LUGN nu.

Tog med mig Sofia och vi var som vanligt där bland de första gästerna. Har gjort misstaget att komma en kvart efter utsatt tid för att “ingen är där i början ändå”, men råkat dyka upp mitt i en presentation… Sedan dess kommer jag den tid det står på inbjudan.

Eventet hölls på Urban Delis takterass som jag faktiskt aldrig har hängt på tidigare. Här vill jag hänga i sommar! Det bjöds på bubbel, deras proteinmilkshakes, pannacotta, glassdrinkar, juicer och givetvis VÅFFLOR strösslade med bitar av deras nya bar. MUMS!

Barebells bak-team var där och gräddade nyttiga våfflor. Så gott. Både Sofia och jag sa att vi gärna hade jobbat med Barebells, och egentligen hela NOCCO-teamet. De tar ju fram nya smaker och nyheter hela tiden och verkar vara ett härligt gäng.

MUMS! Tack för en strålande start på söndagen, Barebells!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.