Våffelbuffé, födelsedagsfirande och en fuktbomb i ansiktet

Nyss hemkommen från min systersons födelsedagsfirande hos mina föräldrar i Kungsängen där det bjöds på våffelbuffé och presentöppning. Hedda, min styvsysters äldsta, är 5,5 år nu och det är så intressant att se hur hon växer för varje gång jag träffar henne. Hur hon förstår mer och mer och är liksom en egen liten person…

Sitter nu på golvet i lägenheten med en Nocco bredvid och en fuktbomb till ansiktsmask i ansiktet. Är fortfarande förkyld men jag tar alla medel jag kan för att bli lite piggare och se lite snyggare ut helt enkelt. Ska springa ner till förrådet och hämta upp tappkranar och börja fixa i ordning lägenheten nu, ikväll ska vi nämligen ha en liten inflyttningsfest (!) för mina närmaste och Jockes närmaste. På tiden att alla träffas! :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.