Vad som försiggår i min hjärna just nu

› Idag blev jag bjuden på lunch av en branschkollega, Johan, på vegorestaurangen Ling Long. Åt en svingod maträtt, ångade buns med rödbrässerad Oumph!. Alltså wow, kan man göra så god vegomat? Tips, tips! Ligger på Riddargatan inne på Story Hotel.

› Det känns som att hösten kommer att komma tillbaka snabbare än någonsin och jag blir tokstressad av den tanken.

› Jag har börjat förstå (eller, jag tror att det är så i alla fall) att mina olika problem med kroppen hör samman. Jag träffar en naprapat och en psykolog och imorgon ska jag träffa en specialistläkare, tänk om man löser en av dessa saker och så faller resten av problemen som ett korthus? Dröm. Hoppas.

› Just nu går jag och väntar på ett samtal som kan förändra min framtid. Jag slits mellan hopp och förtvivlan (ärligt talat), och har ställt in mig så enormt mycket på detta att om det inte blir av kommer jag bli förkrossad.

› Kan. Inte. Sluta. Titta. På. Goldenvalpar. På. Instagram.

› Hallå, hur nice är det inte att det blir massor av gågator och stadsparker runt om i Stockholm?! Rörstrandsgatan, Humlegårdsgatan och Hornsberg – för att nämna några. Heja!

› Wow, en solbränna kan göra mycket. 

› Ikväll ska jag äntligen gå igenom löpteknik och få (förhoppningsvis) grönt ljus för att börja springträna. Det har skjutits upp eftersom jag har varit förkyld så länge, men om en timme kör vi. Det är ett måste nu eftersom jag ska springa Midnattsloppet om tre månader!

› Era bästa tips för Prag? Vart ska vi äta och dricka? Vad måste vi se?

› Älskar att vi har börjat planera nyår och att det just nu lutar åt att tillbringa nyårsveckan i Palma med ett gäng vänner och bekanta. Värme i december, ja tack!

›  Citatet: När människor säger åt dig att du har förändrats betyder det oftast att du har slutat agera på ett sätt de vill att du ska vara på.

> Hallå, vore inte en relaxbag sommarens härligaste leksak?! Eller, det är ju ingen leksak. Det är en uppblåsbar fåtölj som fungerar lika bra i skidbacken som på stranden. Funderar på att köpa en och ta med till Spanien… Och typ överallt i sommar, ärligt talat.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.