Vad kan man göra mot nedstämdhet under vintern?

d-vitamin-hollistic

Många av oss blir nedstämda och orkeslösa under vintern. Det är mörkt, kallt och man känner sig knappt levande. Håret, huden och läpparna är torra och man har knappt någon energi åt något alls längre. Vad kan man göra?

Igår hämtade jag ut ett paket från Svenskt Kosttillskott med två burkar, den ena med D-vitamin och den andra med zink. Det är utan tvekan två tillskott jag behöver.

Våra kroppar kan inte producera D-vitamin så vi måste få i oss det antingen via solljus eller via kosten. Under vinterhalvåret får vi knappt i oss D-vitamin från solen och många av oss äter inte kost med D-vitamin i heller. Jag tar D-vitamin för att motverka trötthet, nedstämdhet, sjukdomar och mycket mer.

Zink är en supermineral som jag i första hand tar för att jag har en kopparspiral. Zink är super för immunförsvaret, ämnesomsättningen, fin hy, minnet, synen och mycket mer. En supermineral med andra ord!

Jag har gjort en del research och av det jag hittade är det Holistic som är bäst så jag klickade enkelt hem dessa. : ) Hoppas på att fortsätta vara pigg och glad även när det är 20 minusgrader och mörkt dygnet om. ; )

Härfinns D-vitamin och här finns zink. Jag råder er att köpa båda inför vintern <3

zink-hollistic

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.