By Thowe

Vad gör mig lycklig?

Idag på lunchen var jag på gymmet och körde veckans första löppass. Det är vecka fyra och den här veckan är det samma schema som förra, 5 kilometer per pass, som gäller. Det bästa är att jag efter varje pass längtar till nästa gång jag får springa, oavsett hur löppasset har gått. I söndags hade jag håll nästan hela passet, tyckte det var svintrist och ville bara avsluta – men jag tänker numera att jag inte bara tränar hjärtat och musklerna utan även pannbenet. Allt är inte roligt, men jag var så förbannat stolt över mig själv efteråt. Jag tror det är det som gör att jag längtar till nästa pass. Jag får en möjlighet att testa mig själv och bevisa att jag är bättre än jag tror.

Idag på löpbandet funderade jag över vad jag tycker är roligt i livet. I helgen såg vi en film där en pappa tittade på sitt barn som ovetandes om hans blick sprang runt och skrattade åt något medan pappan ifrågasatte varför barn har så lätt att njuta medan vi vuxna har blivit bittra och bara är stressade. Jag har känt mig en aning bitter, stressad och ja – oskön på sistone, ni vet ju en del om det. Det finns en del ”saker” i min vardag jag inte är tillfreds med, men jag kan inte gå runt varje dag och ha en negativ inställning. Det hjälper absolut ingenting.

Mitt nya mål är att försöka göra något varje dag som jag mår riktigt bra av. Men för att göra det måste jag komma på vad jag mår bra av och vad jag tycker är roligt. Vissa saker kan jag tycka är okej-kul att göra och vissa saker har jag märkt att jag gör för att det förväntas av mig eller för att någon annan tycker om det. Det kan vara svårt att inse att det inte är 100% jag och lika svårt att komma på vad som är jag.

Men en del har jag kommit på. 🙂

♡ Lära mig nya saker. När vi ser en intressant film googlar jag gärna för att få veta mer om ämnet. I veckan såg vi en film om bergsklättrare som besteg Mount Everest och då ville jag veta mer om berget och hur svårt det var att bestiga det.
♡ Skriva om hockey och fotboll. I en tidigare blogg skrev jag dagligen om SHL och då och då om fotboll, något jag inte har gjort sedan Cafés EM-blogg förra året. Jag tror den här bloggen kommer få ett nytt ansikte så småningom. Jag gillar fortfarande mode, men hockey ger mig eufori likt ingen annan.
♡ Äta riktigt god mat med spännande smaker som är nya för mig. Dela på en flaska vin till maten och sitta och prata om livet.
♡ Morgonträna, oavsett om det är på ett gym eller utomhus. Att gå upp tidigt och få den där endorfinkicken är ren magi. Jag gillar att ha träningen klar och känna mig duktig.
♡ Resa. Jag vill se allt i hela världen. Det är både en förbannelse och en förtrollning. Om jag kunde skulle jag resa flera gånger varje år.
♡ Styla. Jag tycker det är svinkul att duka ett bord, inreda en balkong eller sitta och pilla med detaljer på en hemsida.
♡ Överträffa mina egna förväntningar. Just nu innebär det att vara mer mentalt stark än jag trodde, både på löpbandet och i relationer jag behöver tuffa till mig i.

Kommer inte på så mycket mer nu, men vad jag mer har gjort: avföljt nära 100 konton på Instagram, tagit bort Snapchat från telefonen och kollat på utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *