Vad gör man inte för en outfit?

Vissa av bilderna är tagna av Angela ♥

Backslick, helsvart, sotade ögon och taxklackar. Kanske borde jag ha sparat kvällens outfit till nyårsmiddagen, men då hade jag ju redan en glittrande stass att bära.

När jag först la märkte till hur jag såg ut i profil (på bild), måste ha varit en del år sedan, tyckte jag det var jobbigt att jag hade en utstående haka. Idag bryr jag mig inte, utan tycker den är fin och det är ju min haka. Tänk vad skönt det är att bli äldre och inse hur lite vissa saker betyder! 

Gänget var samlat. Till och med sjuklingen var på plats och drack öl i solnedgången. ♥

Max T hade frågat receptionen om is och ishink. Klok man, det där!

Jag bar min kavaj utan något under. Brukar alltid bära kroppstejp, alltså en slags dubbelhäftande tejp som håller kläderna på plats så att säga.

Lärde mig det efter att jag en gång för länge sedan hade en djup urringning och råkade stå i ett vinddrag. Framför en kille som inte var min pojkvän.

Inte jättekul.

Sedan dess bär jag alltid kroppstejp! Trist bara att jag inte hittade tejpen denna kväll och letade febrilt efter säkerhetsnålar. Men också där kom receptionen till undsättning och levererade nål och tråd. Slutade med att jag sydde ihop överdelen av min kavaj för vad gör man inte för kvällens outfit?

Så! Nu gick det ju att fota en outfit också.

Solen gick ner fort. Och vi kylde cava i den iskalla poolen.

Sedan tog vi en taxi till La Perla där vi åt tre rätters. Riktigt, riktigt bra mat! Avslutade kvällen på en bar i närheten. 🎉

Share:

2 Kommentarer

 1. Sofia
  01/05/2018 / 17:24

  Så snygg du är och älskar dina skor Thowe! Vart har du köpt dem? Kram

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   01/06/2018 / 18:58

   Tack snälla Sofia! :) De är från Zara, kostade knappt 300 kronor. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.