Vad är jag för typ av människa…

Vid matbordet? 

Oftast den som håller låda, i alla fall i nära sällskap (typ familj och nära vänner) hehe. Ett tix jag har är att allt måste ligga fint om det är middag “på riktigt”, går liksom runt och vänder på knivarna (udden INÅT!) även när jag inte är hemma hos mig. Sjukt ocharmigt men jag kan inte låta bli (okej, inte hos folk jag träffat typ en gång, så oskön är jag inte).

hummersoppa

På nattklubben? 

En dansande människa! Jag dansar gärna mångt och mycket (hellre utsvävande än sexigt) om det är rätt musik osv. På baren brukar jag alltid bli bästa kompis med den jag pratar med, står gärna och diskuterar livets alla kategorier med människor, haha.

12 juni

På stranden? 

Då är jag den som ligger och pressar, utan tvivel. Lyssnar gärna på musik och halvsover snarare än aktiverar mig med strandtennis och liknande.

thailand

På efterfest? 

Efterfest är inte riktigt min grej, tycker förfester är betydligt roligare.

fredag 3

I klädbutiker? 

Jag vet precis vad jag vill ha, vad som passar mig och vad som funkar. Testar sällan kläder i butik och beslutar mig rätt snabbt om jag ska köpa något eller inte. Att gå runt och strosa i butiker är INTE min grej.

Hemma hos andra? 

Jag är nog rätt reserverad ändå. Kan absolut ta ett glas vatten och liknande men jag går aldrig i kylen, lånar väninnors smink eller liknande. Är för väluppfostrad för att inte fråga om det är något sånt, hehe.

På flygplan? 

Jag har allt ordnat till minsta detalj. Eftersom jag får lite panik på människor som inte har koll på sina grejer och måste lägga flera minuter på att packa om när de sätter sig ner ser jag till att allt är klart innan. Lägger ut allt i facket framför så jag slipper stöka i onödan. Och så försöker jag meditera : )

4

Hemma en chilldag? 

Då ligger jag i sängen, äter godis och bloggar.

I ett förhållande? 

Romantisk och snäll, tror jag. Jag skämmer gärna bort min kille, hittar på överraskningar och sånt. Är rätt “fri” eller vad man ska säga, tycker det är viktigt att man inte begränsar varandra. Samtidigt kräver jag fullständig trohet och tillit, annars går det inte att ha en sån relation.

thowe-love-nyc

På morgonen/kvällar? 

Om jag ska till gym/jobb går jag upp utan problem, snoozar aldrig. Det är som en inopererad robot. På helgerna är det oftast tvärtom, då tar det ett par minuter för mig att vakna till liv, hehe. Är nog mest en morgonmänniska, gillar tanken på att ha en hel dag framför mig. Gör det produktiva på morgonen; tränar, jobbar undan grejer osv. Då har jag ryggen fri resten av dagen. Detta gör ju att jag kan njuta till fullo av kvällen, då är det bara nöje och inga måsten. : )

thowe-frukost-3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.