Vackra blommor och ändrade helgplaner

Blommor gör så väldigt mycket för en känsla av vår här hemma. Det märks att tulpansäsongen är på ingång (den kanske redan är här?), det är extrapris i flera butiker och jag hittade mina på HemköpÖstermalms torg för enkom 25 kronor/bukett. Mina favoritblommor, pioner, kommer i säsong först om några veckor – då ska jag passa på att köpa hem så vi har en fräsch bukett under hela säsongen. De är så otroligt vackra. 

Jaha, den här helgen blev inte som tänkt den heller… Vi stannar hemma istället för att åka till farfar, kanske lika bra för att inte riskera att smitta gubben. <3

Har så dåligt samvete för det, jag lyckas alltid bli sjuk vid fel tidpunkt. Farfar kommer förvisso ner till oss till påsk, men han har ju förberett sig och sett fram emot vårt besök i flera månader. Det är skillnad på oss “ungdomar”. Om våra planer inte blir av finns det oftast andra saker att göra och även om vi blir besvikna och ledsna är det oftast inte hela världen – vilket det känns som att det är för farfar som inte riktigt gör lika mycket på dagarna… Nej fy, ska kompensera det här rejält senare.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.