Uppdatering från sjukstugan

sonjaJodå, jag lever. Låg feber men med högt tryck i bihålorna och med en hosta som vägrar ge med sig. Och en näsa som lätt kan misstas för en kran. Usch. Men jag har inte ont i kroppen längre och det är jag himla tacksam över. Har dock lyckats smitta mamma som, precis som jag, blev rejält sjuk bara över natten. Så nu är vi sjuklingar här hemma… Och en katt.

Har riktigt dåligt samvete för att jag inte kan vara på jobbet och leverera. Det är den största nackdelen med att vara sjuk. Att vara sjuk innebär ju att någon annan får jobba lite hårdare för att kompensera mina arbetsuppgifter som inte blir gjorda. Samtidigt är jag medveten om att Aller Media inte kretsar kring mig och att företagets framtid inte är beroende av enbart mitt arbete – så egocentrisk är jag inte – men det förtar ju inte känslan av att jag känner mig hopplös…

*

Ps. Jag läste precis ut en väldigt bra bok. “Juste avant le bonheur”/”Det vi inte visste var lycka” av Agnès Ledig, en fransk författare. Ett lästips för den som har ett stor känsloregister. Ds.

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.