Underbara höst! Tack för att jag får vara frisk

Hösten är helt underbar just nu. Löven börjar äntligen bli färgglada, luften är klar och kall, solen kastar vackra strålar över Stockholm… Har tänkt en del de senaste dagarna. Läst så mycket om sjukdomar och olyckliga öden. Tar aldrig min hälsa eller min lycka för givet, men de senaste dagarna har jag blivit påmind om den dagligen. Är så tacksam över att jag är frisk. Tacksam över att jag inte har några stora problem sett till vad som hade kunnat vara en realitet. Tack livet för det <3

Efter jobbet blev det ett snabbt gympass. Biceps, triceps, axlar… Och fullständigt mördade magen – vägen mot en vinter full av marklyft och benböj har börjat och en av de viktigaste grundstenarna är en stark bål. 

Därefter hämtade vi upp sushi och åkte till Kajsa för att få se hennes lägenhet(!!!). Så himla fin är den. Stor, vit, fiskbensparkett i hela lägenheten, högt i tak… Hon hade bara fått dit en säng så vi satt på golvet i sovrummet med enbart hallampan som belysning. Ändå sjukt mysigt, så det ska vara när man flyttar. 

Nu: ett glas rött och byte mellan Tre Kronor/Roma. Trevlig kväll!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *