UberEATS (med rabattkod!)

email_header_hero

EDIT 2, 11 maj 2017: I artikeln “Jag cyklade i två veckor för Uber Eats – tjänade 39 kronor i timmen” av Erik Wisterberg på Breakit granskas cykelbuden Ubereats & Foodora. Det är en intressant artikel och efter att ha läst den har jag fattat ett beslut att inte längre använda mig av Ubereats tills de har ändrat sina villkor för sina anställda. Jag har det här blogginlägget kvar eftersom den är bland de mest sökta inom ämnet på Google och genom att dela med mig av Erik Wisterbergs granskning kanske fler får upp ögonen för hur det ser ut. Var och en fattar sitt eget beslut om huruvida man vill använda cykelbud eller ej men det här är mitt beslut. Här kan du läsa artikeln.

EDIT, 6 april 2017: Sedan jag skrev det här inlägget har UBER Eats börjar med leveransavgift. Du får fortfarande 100 kronor rabatt, men på den slutgiltiga summan (leveransavgift + matkostnad). Synd tycker jag, eftersom fri leverans var deras USP enligt mig!

Hej godingar!

Har ett fett tips till er som gillar tjänster som Foodora och Wolt. Nu har även Uber lanserat en tjänst där du kan beställa mat från din favoritrestaurang och få den hemkörd.

Alla kan ladda ner appen UberEATS men det är bara vissa som får en rabattkod på 100 kronor. Men! Däremot kan ni använda min rabattkod för att få 100 kronor ändå. Bra va? : )

Min kod för att få 100 kronor rabatt är eats-kp3rm22due

Det bästa: du betalar inte för leveransen OCH det finns inget minsta ordervärde! För mig är det typ avgörande. Jag beställer oftast inte om det är fraktkostnad eller om jag måste köpa för en viss peng. Jag vill ha samma villkor som om jag hade varit på plats (vet ju att som företag är det dyrare, men nu talar jag utifrån en konsuments synvinkel).

Gör så här:

1. Ladda ner appen UberEATS

2. Gå till erbjudanden i vänstermenyn

3. Skriv in koden eats-kp3rm22due

4. När du beställer får du 100 kronor rabatt – och det finns inget minsta ordervärde och heller ingen leveranskostnad. Hurra!

köttbullar-tomatsås

(Ej samarbete, men eftersom jag själv tycker att tjänsten är grym och jag själv får rabatt om ni använder min kod så tipsar jag givetvis om den!)

Share:

4 Kommentarer

 1. Lisa
  10/26/2016 / 13:20

  Tack för koden! Hade ingen polare som hade delat den och skulle precis beställa mat, perfekt att du delade din! :)

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   11/01/2016 / 23:28

   Kul, KRAM! :)

 2. lasse
  11/16/2016 / 20:25

  Lurig jävel.. du buffrar för ät gratis!

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   11/16/2016 / 22:29

   Ja, såklart! Det har jag ju skrivit och det är upp till er om ni vill använda den eller ej : )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.