Två år sedan vi tog examen från Medieinstitutet

Imorse såg jag att min fd rektor hade lagt upp en bild i vår gamla klassgrupp och skrattat oss på årsdagen av vår examen. Hurra, hurra! Idag är det alltså två år sedan jag tog examen från Medieinstitutet. Det har gått så otroligt fort men samtidigt inte alls. Att gå i skolan känns som jag gjorde för en evighet sedan, ändå minns jag det som det var igår. Är så lycklig över att jag hittade flera vänner där, speciellt Angela som idag är en av mina närmaste. Tack MI för att ni gav mig en av de bästa personerna jag vet. Flera gånger i månaden får jag fortfarande mail från personer som har googlat sig hit och är nyfikna på utbildningen och vill veta mer eller ha vägledning till deras arbetsprov. Fråga på bara, ni som är nyfikna!

Så här såg det ut för två år sedan… Jag hade haft godisförbud i 100 dagar så det första jag gjorde innan examen var att springa till Hemmakväll som låg nära skolan, haha!

>> Så här såg det ut när jag hade min examensfest!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.