Turbulens, hotell Banke, Louvren och tårta till middag

Alltså låt mig börja det här inlägget med att säga: det här hotellet är M A G I S K T. Entrén är enastående vacker och mitt rum är både större än min lägenhet (säger kanske inte så mycket, haha!) och luktar håll käften-gott. Sa det högt för mig själv när jag öppnade dörren och steg in “Åh herregud vad gott det luktar”. Typ “fräsch man”? Så odefinierbart!

Flygturen gick bra förutom att jag alltid får världens dödsångest strax innan vi lyfter. Väl uppe i luften är det hur lugnt som helst men strax innan blir jag alltid tvärsäker på att något ska hända och jag sms:ar i regel alltid någon i familjen och berättar hur mycket jag älskar dem. Den här gången fick brorsan ett sms, dels till honom och sedan ett han skulle skicka vidare till en annan person IFALL något skulle hända. Det här kan ju inte vara friskt?

När vi landade var vi lite sena och det hade blivit någon miss i kommunikationen så min chaufför stod inte vid den ankomsthall som jag kom ut från. Först efter 45 minuter och knagglig engelska åt alla håll och kanter hittade vi varandra. Skönt!

(Ps, ni hänger väl med på Instastories? @wagnerlarsson där!)
paris-3 paris-4 paris-5 Jag är ju här för att representera svenska ELLE i en Nike-kampanj som lanseras imorgon och på måndag. Är ni nyfikna på vad som kommer att hända borde ni följa ELLE på Snapchat, @ellesverige!paris-6En liten present (eller tre snarare) väntade på sängen när jag checkade in! paris9
Sen lämnade jag väskorna på rummet och stack ut på upptäcktsfärd. Det var ett så himla fint ljus över staden så jag gick mest runt och njöt, tittade på allt och fotade. 

Var svinhungrig efter att inte ha ätit något på flera timmar så jag smet in på ett bagelcafé och beställde en skinkbagel. Jag fick en meny; en bagel, cola zero och tårtbit.

Problemet var bara att bageln var HELT nersmetat med senap. Det stod inte ens i menyn? Ni som känner mig vet att jag absolut avskyr senap. Uäh. Kände mig så elak mot den gamla franska farbrorn också (jag var den enda som var där!) så jag åt tårtbiten och började äta lite på kanterna av bageln. När han tittade bort slängde jag ena halvan och sa att jag var tvungen att rusa men slängde resten utanför stället :( So much fitness just nu alltså.
paris-7 paris-9 paris-12 paris-11Kom på att hotellet hade sagt att Louvren bara låg 20 minuter därifrån så jag drog upp GPS:en och knatade dit. När jag började närma mig tittade jag åt höger där solen började gå ner och såg till min förvåning toppen av Eiffeltornet.

Alltså, Eiffeltornet har en viss symbolik i mitt liv precis som några få andra byggnader/platser. Så precis som tidigare gånger jag sett något i verkligheten som betytt något för mig drog jag efter andan sådär högt och folk måste ha trott att jag blev chockad. Hjärtat hoppade till. Där var hon.
paris-14
Solen började gå ner och det vackra ljuset försvann… Men fick se Louvren i alla fall!
paris-20 paris-19Sen blev det riktigt mörkt och det märktes att det var lördag i en storstad. Gick förbi en man i kostym som bar på en bukett rosor som måste ha varit minst 30 stycken i. Kände SÅ dejt-i-Paris-aktigt.
paris-21 paris-22Väl på rummet hade städaren lagt dit tryffel, dragit för de stora gardinerna och lagt morgondagens väderprognos på sängen. Så himla gulligt.
paris-25 paris-26
Nu tänkte jag förbereda mig inför morgondagen och jobba undan en del. Om det inte blir allt för sent kanske jag unnar mig ett bad… Resten av Nike-gänget är ute och äter och gör Paris ikväll men jag kände att jag behövde en lugn kväll och bara vara helt utvilad inför morgondagen.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.