Trendig laktosintolerans och en härlig cykelmorgon

Den här dagen har verkligen varit TUFF. Eller ja, efter klockan 10 i alla fall!

Klev upp i ottan och åkte till SATS Stureplan för ett spinningpass. Medan jag stod och väntade utanför cykelsalen hörde jag någon högt säga “HALLÅ!” (haha) och såg att Angela stod där. Åh vad glad jag blev! Vi hann prata i några minuter innan vi skulle sätta oss tillrätta på cyklarna, bland annat om en grej vi båda är mitt uppe i, spännande!

Spinningen var en gammal goding, The Trip 4, som är typ ett år gammal. Riktigt, riktigt bra pass.  Svettades ihjäl. Fick så mycket energi av både träningen och av att prata med Angela och gick till kontoret med Tove Styrke i öronen och ett fett leende på läpparna.

Efter laktosfadäsen igår (…) har min mage gjort fortsatt ont. Det är fan stört hur brutalt det blir. Jag har inte fått i mig laktos i så stor mängd (utan att ta tabletter innan) på hur länge som helst och har glömt bort hur det blir. Satt till och med på kontoret med öppen gylf för att magen var så otroligt svullen och öm. Haha, orkar inte… Konstigt nog blev det bara värre och väl hemma fick jag gå dubbelvikt. Ehhh normalt. Ställde, kanske förståeligt, in min kompisdejt med Hanna. Segt.

Kan vi skippa det här “Du vill bara leka trendig”-skitsnacket en gång för alla nu?

Share:

2 Kommentarer

 1. 03/01/2017 / 07:31

  Okej, vem har sagt det till dig? Gaaah fick höra senast igår att jag aldrig är nöjd (vilket iofs är sant och viktigt för mig, för att fortsätta jobba hårt) men att jag bara vill bara göra statusgrejer. “Ha bättre jobb, bättre lägenhet, bättre vänner (du är en av dom tydligen)” man ba H Å L L D I N K Ä F T! Aldrig känt mig så påhoppad och sårad, ever!

  • Thowe Wagner Larsson
   03/01/2017 / 13:08

   Ingen har sagt det till mig, utan mer så att vi har diskuterat att “så många” anser sig vara laktosintoleranta och att många utan att ha vetat om att jag är det, säger att det är något folk hittar på för att det är en trendig diagnos. Ehh. Vem fan VILL vara intolerant mot något? Plus, reality check: många vuxna tår inte laktos, även om de gjorde det som unga. För övrigt helt sjukt att någon sa så till dig, fy vilken korkad kommentar. Är ju nästan skrattretande, varför får man skit för att man strävar efter att ha ett bättre liv? Min erfarenhet är att det enbart är människor som inte orkar/vill ta tag i sina egna problem eller förbättra sin situation som säger sånt. Tänker inte ens svara på “Bättre vänner”, fy fan vad oseriöst. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *