Träningspass och masserade benhinnor

Halloj gänget!
Dagen har gått i ett. Efter att ha hämtat pappa på Arlanda åkte jag till lägenheten för att packa ihop våra grejer och städa. Eddie gjorde ett kanonjobb med den igår när jag var på gymmet så grovjobbet var klart. Sen träffade jag Andreas för ett träningspass; rygg & biceps blev det idag. Konstigt nog känner jag inte att jag har tappat överdrivet mycket trots två veckors frånvaro och sjukdom. Jag tackar och tar emot!

   

Avslutar som vanligt varje pass med att rulla igenom kroppen och då speciellt höfter och midja/rygg. Det har varit min räddning mot smärtan i ryggen och det är så otroligt värt att lägga 15 minuter per dag på detta.

Körde också igenom benen och benhinnorna. Den här är super om du löptränar mycket. Men det gör ont. Grinar illa varje gång… Men bra är den.

 

Nu har jag precis packat in allt i bilen och städat det sista. Om ett litet tag kommer Eddie hem och då ska vi få upp en lampa och “sätta upp” de hundra-ish tulpaner vi köpt till fotograferingen imorgon. Det blir så himla fint. Jag är riktigt nöjd över vårt arbete :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.