Träningspass, ett äckligt badrum och middag i solnedgången

Igår efter jobbet träffade jag en av mina bästa och äldsta vänner för första gången på länge. Vi körde ett ryggpass på SATS och sedan utnyttjade jag det faktum att han har bil och därför kunde åka och hämta ett paket som jag har beställt. : ) (Ni får se vad det är när jag har hittat en bra plats för innehållet att stå på!)

borje salming

Framför oss i matkön stod legendaren Salming : )andreas bilsminkfilter
Jag hade inget lagringsutrymme på min telefon så jag bad Andreas fota med sin – och det visade sig att han har värsta sminkfiltret per automatik?! Vad är det för konstig grej en telefon gör?! Vi ser så himla utsmetade ut, haha.
Jag bad honom ta ett kik i badrummet för de senaste dagarna har vattnet knappt runnit undan när jag har duschat. I en flyttstädning ingår ju bland annat att avloppet rensas men när Andreas flyttade på badkarsväggen såg vi allt från gammal sminkrengöring, tops, toalettrulle och MASSOR av hår och klet. Blir så oerhört trött. Nu har “garantin” gått ut också så jag får skylla mig själv som inte kollade allt inom 5 dagar. Ni som köper en lägenhet – kolla ALLT det första ni gör. Nu måste jag ägna min enda lediga kväll denna vecka åt att rensa ett avlopp som troligtvis inte har rensats på flera år. Så äckligt är det (och ja, jag har bildbevis).

Hur som! När jag hade kommit över den chocken lagade vi mat och åt middagen på balkongen. Andreas och jag lärde känna varandra i slutet på grundskolan, då spelade han innebandy med killen jag var hopplöst förälskad i som 15-åring : ) Gulliga minnen ändå.

middag valkong middag 1middag 3 propud nya smaker
Sen testade vi propuds nya smaker innan vi sa hej då. : )

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.