Torsdag: gym, bud från Marabou & New York-guide

Imorse klev jag upp vid samma tid för att åka till gymmet. 20 minuter kondition (intervaller) följt av superset för rygg och bröst. Jag vet, märklig kombination, men jag hade ca 15-20 minuter på mig att träna styrka och då blev det push & pull i olika kombinationer. Avslutade med att mjuka upp höfterna (att jag är 25 kan väl ingen tro…) och sätesmusklerna på en foamroller samt stretch.

gym-torsdag

Tjena! Sämst kvalité på bilderna nu. Lovar att det blir ändring asap!

På jobbet var det “som vanligt” och jag trivs så väldigt bra. Känner mig väldigt tacksam över att det blev så rätt.

Idag släppte Marabou sin nya smak och jag fick ett mail från PR-byrån som jag praktiserade på i våras där de frågade om jag var intresserad av att ta emot ett bud. EH JA TACK! Efter ett par timmar hittade jag ett fint bud nere i receptionen som jag bar med mig upp på redaktionen där chokladen gick åt som smör i solsken. Är ni nyfikna på smaken? Då kan ni kika in på Elle Mat & Vin… :-)
ellematovin-jobb
jobb-ellematovin

Nu ska jag kika lite på grejer att göra i New York. Hittade en guide min kollega Johan skrev för Café, här. Finns en hel del godingar.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.