Torsdag 19 januari; en s k galleria & spöregn

Vaknade som vanligt tidigt på morgonen innan alarmet. Jag somnar om men går upp på toaletten och ligger sedan kvar i sängen för att njuta av ljudet innan jag somnar om igen. Det har blixtrat varje natt men det åskar aldrig, man ser bara blixtrarna långt bort i horisonten… Coolt är det.

Resans tredje dag och tyvärr regnade det rejält. Alltså ÖSTE ner. Vi tränade på gymmet och googlade sedan fram Langkawis bästa shoppingställen. Vi valde ett som vi tog en taxi till men väl på plats fanns det… Tre butiker? Jag överdriver, men ni förstår grejen. Vi åkte därifrån efter 45 minuter med två solhattar, alkohol, vatten och chips. Sjukt ovärt men nåväl!

1Jag gör en så konstig min på bilden men älskar hur nöjd Jocke ser ut i taxin till “gallerian”, haha!

Vi la oss vid poolen eftersom det började spricka upp men fem minuter efter att jag hade fått min drink började det ösregna igen. Blev ju ändå ledsen.

2 3 4

Vi la oss på rummet ett tag, tog det lugnt och bara umgicks innan vi gick till samma restaurang som dagen innan. Idag beställde jag resans godaste maträtt; grillade tigerräkor med shirat smör, citron, grönsaker och potatismos… MUMS.

5 6 8 7 9

Sedan satte vi oss precis ovanför vattnet, drack resten av vinet och bara pratade om oss och om framtiden.

Vi har bara varit tillsammans i ett halvår (dejtat cirka 8 månader) men allt med honom känns så naturligt. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta en sån man så här nära inpå (DÅ var det ju nära inpå, i våras).

10 11Och så en avslutande drink i lobbyn :)) Sjukt mysig dag. 13

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.