Tjejmiddag på K25 & en underbar jävla jul

tjejmiddag1

Igår var vi ett gäng tjejer som möttes upp för att äta middag på K25. K25 är perfekt om man är ett sällskap som önskar olika maträtter men kanske mindre perfekt om man är 9 personer som vill sitta ihop, hehe. Som tur var lyckades vi få ett av de få långbord som finns i lokalen efter ungefär 10 minuter. Heja oss!

Vissa av tjejerna har jag inte träffat på flera månader så det var verkligen en härlig stund. <3

Efteråt gick vi över till Rigoletto och såg “En underbar jävla jul” i Sveriges minsta biosalong. Jag trodde den skulle vara ännu roligare men den var betydligt mörkare än jag trodde. Skrattade förvisso högt flera gånger men grät även en del. Kände igen mig i mycket och blev frustrerad av situationer där jag hade agerat annorlunda. Men klart sevärd och jag vill nog se den en gång till, fast hemma.

tjejmiddag2

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *