Tisdagswod med Andreas

Efter jobbet åkte jag till Fridhemsplan för att grötigt pass med Andreas. Han ba “Jag värmer lite tills du kommer” – när jag var på plats var han DYNGSUR och hade precis avslutat en tung runda marklyft. Jävla tokerier. : ))
andreas-milander-sats
Jag värmde upp och sedan körde vi två cirklar:

Cirkel 1 “21-15-9”

21 kalorier på cykelcrosstrainern

21 kettlebellswing

21 crossfitcrunches med medicinboll (nudda golvet bakom huvudet, upp och nudda golvet mellan fötterna med medicinboll)

15 kalorier på cykelcrosstrainern

15 kettlebellswing

15 crossfitcrunches med medicinboll

9 kalorier på cykelcrosstrainern

9 kettlebellswing

9 crossfitcrunches med medicinboll

Cirkel 2 (denna görs 3 varv)

20 st kettlebellsnatch (vet inte vad det heter, försökte googla fram namnet, men en typ av snatch + axelpress – någon som vet?)

20 st explosiva kast med medicinboll rakt ner i golvet (fånga i studs)

20 st handslag i stående planka

Sen var tanken att jag skulle gå och köra på egen hand men eftersom vi inte har setts på ett tag satt vi och snackade så länge att tiden försvann och vi båda blev kalla… Så kan det gå, hehe!

Jag har ju varit strängt “emot” olika former av lopp då jag inte känner mig bekväm i stora folkmassor. Speciellt INTE när det gäller träning, det är för många intryck överallt så jag tappar bort mig själv, blir irriterad över det och så ger jag upp. (Något jag måste jobba på, jag kan liksom inte tappa fokus bara för att det råkar vara många människor runt om mig.) Men nu har jag börjat tänka om, jag behöver en rolig utmaning och tänkte att halvmaran kanske kan vara något… Då har jag god tid på mig att ta tag i löpningen på allvar och samtidigt ta det så pass lugnt att jag verkligen kan lyssna på hur kroppen (främst knän och rygg) känns. Nästa vecka ska jag med Angela och träna löpteknik med Nike, ska bli SÅ kul! Jag kanske blir en löpare trots allt, vem kunde ana det?

Share:

1 kommentar

  1. 10/26/2016 / 20:56

    Verkar som ett riktigt bra cirkelpass, jag tror jag lånar det lite ;)
    Mvh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.