Tisdag 24 jan; vattenfall & att ligga tätt ihop under ett tak medan regnet faller

När vi vaknade imorse trodde vi att det skulle vara resans varmaste dag som sakta vaknade till liv. En klarblå himmel med knappt några moln på gav oss hopp om att äntligen få en riktigt varm och solig dag igen. Efter frukosten var himlen som förbytt och istället för det önskvärda blåa såg vi enbart en vit mantel över hela skyn. Vi bestämde oss för att hyra cyklar och cykla till Seven Wells Waterfall som ligger ungefär två kilometer från vår resort. Så fort jag hoppade på sadeln märkte jag hur mycket jag saknar att cykla, det är så härligt!

Mer om Seven Wells tänkte jag skriva i ett eget inlägg, vi fick så många vackra bilder och enligt mig är det resans hittills bästa aktivitet :)

1

När vi kom tillbaka la vi oss nere vid stranden. Det var mulet, fuktigt och blåst men ändå varmt. Perfekt för en liten tupplur. Snart började det dock att regna och vi la oss istället under ett av strandtaken. Det var så jäkla mysigt; medan regnet föll låg vi tätt ihop på en strandsäng och höll om varandra medan vi halvsov till ljudet av regndroppar som träffade taket och havet.

3 2

Nu sitter jag på balkongen med datorn i knät medan Joakim är på gymmet och springer. Regnet är inte lika aggressivt som tidigare men det fortsätter att falla. I fjärran hörs några syrsor och då och då en fågel men överlag är djungeln tyst. På glasen till dörren och fönstren immar det nästan hela vägen upp, det är ju kallare inomhus än utomhus. Även om jag är väldigt glad över att vi valde att boka en resa under vintern är jag så besviken över att det inte har varit fint väder. Ledsen över att inte få den dos sol och värme min kropp så starkt begär efter en vinter full av kyla och mörker. Samtidigt försöker jag se njutningen i att sitta i en tunn silkesrock på balkongen i slutet av en regnskog medan vi kan göra precis vad vi vill imorgon utan att behöva tänka på arbetsuppgifter…

*

Till middag testade vi en ny restaurang, en kinesisk. Inredningen var så jäkla speciell och maten med. Vi visste inte ens vad vi beställde men fick en stor soppgryta med massor av tillbehör som vi skulle slänga i, typ som fondue. Var helt okej faktiskt! Men vi går nog inte dit igen, hehe…

28 27 26

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.