Tisdag 17 jan: premiär på playan & närgångna apor

7 6 3

Tre bilder från resan hit.

Vi tappade ju hela måndagen eftersom det var en så lång resa och Malaysia är 7 timmar före Sverige så tisdagen blev första heldagen här borta. Jag vaknade tidigt på morgonen av ett SJUKT högt ljud, jag blev tokig och trodde att det var en kran eller liknande som gnisslade över hela området. Det visade sig senare vara ett djur, kanske en syrsa? Öronbedövande ljud är det i alla fall. Galet!

1

Jag väckte Jocke och vi klev ut på balkongen, såg utsikten och havet och bara… Ja, wow. Vilken harmoni. Äntligen här! Det syns inte på bilden men mellan trädtopparna ser vi havet :) Eftersom vi har varit rädda för att få dåligt väder (det har varit regnoväder större delen av tiden innan vi åkte hit) så var vi SÅ glada när vi såg att det var fint väder :)

2 3

Efter att ha njutit av frukosten gick vi ner till stranden och ni vet när man inte har sett sol på länge… Vi var som kor på grönbete! Det var så LJUST och färgglatt och varmt och fuktigt och helt magiskt.

5 4 8 6

Framåt eftermiddagen fick vi sällskap av apor på stranden och de var väldigt närgångna. Vi trodde ju att vi inte skulle få se några apor, kanske kanske i bästa fall någon, men det här var flera stycken! Vi gick istället till poolen men där satt en annan sort och käkade löv. Coolt och annorlunda.

7 9 10 11 12

På kvällen åt vi middag på hotellets lobbyrestaurang eftersom de skrev att de hade Surf n’ Turf-middag men det var inte riktigt grejen tyvärr… Men mätta, varma och glada efter resans första dag! :)

13 14

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.