Tips för att bli av med spänningshuvudvärk och relaterat illamående?

God morgon! Eller, egentligen är det ju inte morgon men jag jobbar hemifrån idag och det är först nu jag kan äta frukost. Så himla weird men sedan drygt en vecka tillbaka har jag mått illa och haft rejäl spänningshuvudvärk av och till. Huvudvärken slog till rejält igår och var kvar när jag vaknade imorse. Jag har tagit alvedon (både i tablett och brustablett), ipren och Voltaren på nacken (hjälpte mig förut), försökt stretcha och masserat ansiktet så nu hoppas jag verkligen att det går över. Inte bara har jag en hel del att hinna klart med innan jag går på semester på tisdag, att gå runt och vara konstant illamående på grund av att hela överkroppen är tokspänd är inte särskilt trevligt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.