Till mina vänner.

Den här pausen har varit nödvändig. Jag behövde avskärma mig digitalt på samma sätt som jag har gjort i verkligheten. Krypa undan ett litet tag. Få läka på egen hand och försöka hitta tillbaka till en plats där jag mår bra eller åtminstone kan växa på.

Jag ska inte ljuga. De senaste veckorna har varit jobbiga. Vissa dagar har jag kommit hem från jobbet och lagt mig i soffan direkt, ätit något enkelt till middag och sett på en serie eller liknande på datorn. Oftast något skitprogram som inte kräver någon tankeverksamhet. Gått och lagt mig vid nio-tio i princip varje kväll. Känt en sorg och viss hopplöshet som fått mig att drömma jobbiga saker och enbart gett mig få timmar sömn, trots den tidiga sänggången. Vaknat innan klockan ringt, trots att hela kroppen skriker efter mer sömn. En förbannad stress i kroppen. Vissa morgnar har jag gråtit innan jobbet.

Det som har “kept me sane” är min träning, mitt jobb och mina föräldrar. Tack. <3

Jag har medvetet valt bort att träffa mina vänner. Jag vet att ni förstår och ni som inte gör det hoppas jag gör det nu. Jag har inte orkat sociala tillställningar och har legat hemma varje helg den senaste tiden. Undantag har varit ett frisörbesök och ett event förra veckan. Så: ni som har frågat om middagar, vinkvällar, fester, after works, pizzahäng och allt möjligt. Det är inte för att jag inte vill, jag har bara inte orkat.

Jag tänkte att jag skulle förklara mer ingående och hade faktiskt ett inlägg publicerat under tiden som bloggen var stängd men sedan kom jag på att ni är runt 500 unika läsare här dagligen och jag borde nog inte vara så öppen som jag ibland är.

Så jag nöjer mig med att förklara så här mycket. Jag är inte helt okej just nu och har behövt tid att landa i mig själv. Just nu gör jag det genom att avskärma mig. Vet inte om det är bäst taktik eller inte men det är lättast just nu. Jag vet att ni förstår.

Det positiva är att allt blir lite lättare med tiden. Och jag har köpt mig en egen lägenhet. Men det får bli i ett annat inlägg :)

Share:

2 Kommentarer

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   04/28/2016 / 22:17

   Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.