Throwback Thursday: maj 2011

Amanda, jag & Therese 2011

Det här var samma dag (om jag minns rätt!) som jag kom hem från Bali efter att ha rest runt där i en månads tid. Bara den hemresan är en berättelse i sig, hehe. Lyckades bland annat komma på ett plan jag inte ens skulle åkt med… Hur som helst! Mamma och Matilda hämtade upp mig på Arlanda tidigt på morgonen efter att ha rest i drygt ett dygn på egen hand. Åkte hem, åt lunch med händerna (för det hade jag ju gjort i flera veckor och vant mig med att göra!) och berättade om min resa för familjen.

Framåt kvällen hade hela vänskapsgänget bestämt sig för att ses. Vi var ett ganska stort gäng som kände varandra från gymnasiet och umgicks ofta. Jag skulle möta upp två av mina härligaste killkompisar, Andreas och Simon, i centrum för att ta sällskap till Niklas där vi skulle grilla och dricka drinkar hela kvällen. Det var försommarvärme, en fredag i april/maj och ni vet… Livet lekte. Minns att jag fick vinka till dem flera gånger och komma tillräckligt nära för att killarna skulle se att det var jag. När de förstod det sa dem “Vi kände inte igen dig, så log så jäkla brett och ser hur lycklig ut som helst!” – en kommentar jag fortfarande kommer ihåg och som jag då och då tänker på när jag funderar över vad resa gör med mig… :)

Att träffa tjejerna efter så lång tid utomlands var så jäkla härligt. Ni vet känslan när man inte har setts på länge, vilken typ av saknad som byggs upp. Vi hade massor att prata om och vi satt på Niklas föräldrars stora terrass med egen pool och utsikt över hela Mälaren medan vinet flödade, grillen var igång och alla var så jävla taggade på sommar och bus.

Shit, vad jag längtar efter våren nu. Om den här sommaren blir hälften så bra som förra kommer jag bli mer än nöjd.

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.