Throwback september 2015

throwback september 2015September! En av årets bästa månader. Förra året fyllde jag 25, något jag hade längtat efter med skräckblandad förtjusning under hela året. Jag hade förberett en stor 25-årsfest som bara några dagar innan gick åt skogen. Vi lyckades rädda upp det rätt bra, men det var 24 timmar av ren och skär panik. Usch och fy. Trots att jag dubbelkollade allt så blev det ändå trubbel. Lärdom: man kan inte kontrollera allt.

Jag och mamma var i Karlstad och såg ispremiären. Det var en härlig sensommarvärme och vi bodde i en liten stuga nära mormor eftersom vi skulle sälja lägenheten samtidigt. Vemodigt men helt rätt beslut.

Kajsa var även uppe i Stockholm för att fira min födelsedag och vi passade på att luncha med Hockeysverige dagen innan min fest. Vi hade då redan bestämt att vi skulle åka med gänget till New York på hockeyresa och under den här lunchen blev det i princip bestämt att Kajsa skulle ta det som en jobbresa – något vi givetvis skulle fira på Utecompagniet. Hängde f ö på Ute typ varje helg kändes det som. Septembers stammisställe.

Lanserade en egen portal dessutom. :-)

Jag hade en jättehärlig födelsedag, precis som jag hade önskat mig. Med tanke på att min 24-årsdag blev katastrofal var jag så väldigt nöjd över att 25:an blev lyckad.

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.