Throwback oktober 2015

throwback-oktober-2015

Månadens throwback kom något senare än vanligt, men med tanke på omständigheterna fick det bli så. :-)

Oktober var en härlig månad förra året. Företaget jag jobbade på stängdes ner vilket så här i efterhand var det bästa som kunde hända för mig. Jag tog tillfället i akt och verkligen funderade över vad jag ville göra i livet, vad jag ville jobba med, vad som gjorde mig lycklig och vilka vägar som fanns att gå för att nå mina mål.

Jag utvecklade bloggen ännu mer och det gav utdelning. Samtidigt sökte jag jobb men bara jobb jag verkligen ville ha. Tror aldrig jag har varit så kreativ som i oktober förra året och där och då började jag sakta designa det liv jag ville leva. Jag sökte ett jobb i London och kom till sista gallringen men det hela slutade med ett rejält ilsket mail från min sida och att jag stannade kvar i Stockholm.

Träningen gick som på räls och jag ägnade många kvällar åt att hänga på gymmet med Millis eller på egen hand. Hösten var här och det kändes väldigt bra helt enkelt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.