Throwback mars 2016

Mars! Månaden då våren äntligen börjar kännas av. Mars 2016 var kantad av pressgrejer ser jag när jag går tillbaka i arkivet. Massor av pressevent och pressbud, allt från Explorer Vodkas nya flaska till Lindts enorma chokladkanin (dröm!), ICAs grillunch och Kronfågelns dito.

Jag och mitt ex la ut vår lägenhet på Hemnet och bilderna blev jättebra. Efter två visningar hade budgivningen skenat iväg och vi vågade hoppas på att det skulle bli en rejäl vinst. Mitt under ICAs grillunch, på årets första vårdag, fick jag samtalet att vår lägenhet var såld. Rekordvinst.

Jag var svinsjuk under en veckas tid. Efter New York-resan i februari var jag däckad i 1,5 vecka och var tillbaka på jobbet i två dagar innan jag blev däckad igen. Jävlar, vad influensan tog hårt på mig förra våren.

Vi åkte till farfar under påsken och överraskade honom på hans 80-årsdag. Alltså åh, farfar!<3 Väl hemma spelade vi fotboll med DC, digitala avdelningen på Aller, och jag sköt en stenhård straff i nättaket (kommer aldrig sluta skryta om den) men pajade tån och fick gå på kryckor i ett par dagar efteråt, haha. Så jävla dumt. Men fett värt.

Eftersom jag var sjuk så himla mycket var NHL min favoritsysselsättning. Kollade NHL varje dag, både repriser och livematcher. Var helt inne i serien och saknar det. Minns en kväll när jag var hos en tjejkompis på inflyttningsfest. Eftersom jag gick på kryckor följde jag inte med ut utan gick hem efteråt – och bad brorsan låsa upp så jag kunde kolla NHL…

Angela fyllde år, hurra! Jag och Tessi gick dit ihop och började med en stökig middag hemma hos henne. Någon vecka senare var jag faktiskt på min första visning. En superfin etta i Vasastan som jag också budade på. Men det var en shady budgivning och så här i efterhand tur att det inte blev något.

Avslutar med det här fina. Läs blogginlägget han menar här.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.