Throwback mars 2015

throwback mars 2015

Började månaden med en rejäl förkylning som varade i någon vecka. Var totalt avslagen och minns att jag tyckte det var SÅ jobbigt att vara borta från praktiken och gymmet. Var fortfarande praktikant på Cohn & Wolfe, en PR-byrå med medarbetare i över 60 länder. Trivdes som fisken i vattnet!

Examen började närma sig och jag började tvivla på mitt val av utbildning. Praktiken på Cohn & Wolfe gjorde mig mer intresserad av PR och tankarna började gå isär mellan vilja och val.

I bloggen kunde ni se flera kollage och inspirationsbilder. Skrev mest om inspiration och mat denna månad, haha.

Elle Decoration skrev om min drinkvagn. Tänk om jag visste att jag skulle jobba med den sajten ett år senare!

Blev förbannad över att hela tiden behöva försvara min närvaro i, och mitt intresse för, sociala medier. Skrev ett inlägg om det här.

Åkte till farfar över en helg för att umgås med honom och åka skidor över dagen. Det var en fantastisk vårdag med strålande sol, blå himmel och någon plusgrad. Njöt så det stod härliga till!

Var rätt orolig under den här perioden. Drömde mardrömmar, hade huvudvärk och lätt ångest inför framtiden. Ingenting var klart med jobb efter examen, jag visste inte om jag hade gjort rätt osv.

Var på pressfrukost för Kosmetik Breakfast Club via praktiken.

Startade matblogg, Brunch & Burpees

Var med och tävlade i 48h, Sveriges största reklamtävling för och av studenter. Skulle vara med som strateg med blev copy tillslut.

Överlag en spännande månad men med mycket oro. Våren var på ingång vilket såklart gjorde massor men med examen runt hörnet kunde jag inte riktigt slappna av.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.